En blogg hovedsaklig om bøker, men også om film og annen moro.

mandag 28. mars 2011

Hjelp!

Hva feiler det bloggen min? Kan noen hjelpe? Jeg publiserte nettopp et langt innlegg på bloggen min, men formateringen er helt på jordet. Ingen linjeskift! Hva skjer? Jeg kopierer teksten fra Word, men det har jeg alltid pleid å gjøre tidligere. Irritert på Blogger nå... Håper noen har noen råd. Edit for å si at dette innlegget ble skrevet direkte i Blogger, men jeg får likevel ikke med linjeskift. Argh!

3 kommentarer:

 1. Det er kjedelig med slike problemer. Jeg aner ikke hva som kan være feil, har aldri hvert borti noe slikt selv. Får håpe du finner ut av det:)

  SvarSlett
 2. Eg og har hatt slike problemer, blir så sur. Eg har skreve innlegget først, for så å redigere det i HTML, men det er ikkje alltid eg huske på det. Litt irritert nåja, og i det siste innlegget om Mondayreading er det altfor mykje linjeskift!!! Blir så irritert.

  SvarSlett
 3. Etter å ha blogget i snart fire år(ikke bare bokblogging på meg :)) så er min erfaring at Blogger noen ganger bare gjør slikt av seg selv. Du kan finne ut av hva som har skjedd i HTML koden din men noen logisk forklaring på hvorfor slikt plutselig skjer har jeg ikke. Det virker ikke som om det er vi som skriver som er skyld i det men at Blogger noen ganger er litt ustabilt.

  Jeg har funnet ut at det enkleste da er å lage et helt nytt innlegg(og slette det som har feilen) i steden for å redigere posten for det tar som regel år og dag for å fikse koden.

  SvarSlett