En blogg hovedsaklig om bøker, men også om film og annen moro.

søndag 16. januar 2011

En smakebit på søndag: Historikeren

Jeg lot meg inspirere av Ladybugs utfordring og blir med på "En smakebit på søndag" jeg også. Nå leser jeg "Historikeren" av Elizabeth Kostova, så her kommer et lite utdrag fra denne boken:


Det var to fortellinger om "fyrst Dracula" og jeg leste dem spent. Den første fortalte om hvordan Dracula likte å feste utendørs blant likene av sine spiddede undersåtter. Da en tjener en dag beklaget seg åpenlyst ovenfor Dracula over den fryktelige lukten, beordret fyrsten sine menn til å spidde tjeneren høyere enn de andre, slik at lukten ikke skulle plage den døende tjeneren.
(Side 118-119)
Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!

- Åpne boken du leser i nå
- Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
-Se mer info hos Ladybug.

3 kommentarer:

 1. Det var en spennende/grotesk smakebit. Gleder meg veldig til å lese denne boken en dag, den står foreløpig ulest i bokhyllen her. Hva syntes du om boken så langt?

  SvarSlett
 2. Historikeren er en av de dårligere bøkene jeg har lest ferdig. Eller det vil si, jeg gadd ikke engang å lese epilogen etter at jeg var ferdig med resten. Utrolig lite fengende bok.
  Det er nå min mening da ... jeg var vel ikke smack i midten av målgruppen heller.

  SvarSlett
 3. Jeg er usikker på hva jeg synes. Hadde gledet meg veldig til å lese denne boken, men den er veldig annerledes enn jeg trodde. Den er grei nok så langt, så får vi se videre.

  SvarSlett