En blogg hovedsaklig om bøker, men også om film og annen moro.

onsdag 11. mai 2011

Ønskeliste: fantasy

Å være fantasyfan er betyr at man ofte må åpne lommeboken for å få tak i de bøkene man ønsker seg. Bibilotekene i Norge tar dessverre ikke inn særlig mye fantasy, spesielt ikke om det ikke er oversatt til norsk. Akkurat nå har jeg fått kjøpestopp av min kjære. Ugh... Men når jeg endelig får lov å kjøpe bøker igjen er dette noen av bøkene som står på ønskelisten:

"A Game of Thrones" har jeg hørt veldig mye positivt om. Jeg har selvsagt blitt veldig nysgjerrig og vil gjerne lese den selv snart.

Jeg trivdes så godt i Melanie Rawns verden at jeg gjerne vil ferdes mer der. "Stronghold" er første bok i "Dragon Star"-triologien og er en oppfølger til "Dragon Prince"-triologien som jeg nylig har lest.
"Priestess of the White" er første bok i Trudi Canavans "Age of the Five"-triologi, satt i en annen verden enn "The Black Magician". Jeg liker Canavan godt og vil gjerne teste ut denne serien også.

Ellers vurderer jeg også å bli med på en fantasysamlesing. Det virker moro, men kræsjer litt med ferie og eksamener. Så jeg vet ikke helt om jeg har tid. Men jeg vil, jeg vil! Tiden vil vise hva det blir til.

1 kommentar:

  1. Du kan jo bare være med på en av bøkene også! :o) Priestess of White er fin, veldig annerledes enn Black Magician, og når kanskje ikke helt opp, selv om broren min er av en annen oppfatning. Jeg har heller ikke lest George Martin, men tenker også at jeg har lyst - alle skryter den opp i skyene.

    SvarSlett