En blogg hovedsaklig om bøker, men også om film og annen moro.

tirsdag 8. november 2011

En litteraturreise i England

Jeg og min kjære har vært på en to ukers ferie i England. På mange måter ble denne ferien en liten litterær rundreise, og vi har opplevd mye som fortjener å bli omtalt på denne bokbloggen. Tolkien, C. S. Lewis og Jane Austen er noen stikkord. Jeg tenker jeg porsjonerer det ut i noen flere bloggposter, etter jeg har fått lastet opp bilder til dataen.

Det var selvfølgelig også en del bøker som fikk være med hjem i kofferten. Dessverre ikke så mange som jeg skulle ønske, da min kjære hele tiden var svært bekymret for at vi skulle få overvekt på flyet (det fikk vi ikke, hadde faktisk 2,5 kg å gå på). Men disse bøkene fikk i hvert fall være med hjem:

The creative writing coursebook

Litt inspirasjon, tenkte jeg. Denne virker god og var anbefalt på fantastisk Blackwells i Oxford (mer om denne eventyrlige bokbutikken kommer).


Dragonflight

Endelig fikk jeg kjøpt denne boken, som jeg har tenkt på å anskaffe meg leeeeeeenge. Første bok i Chronicle of Pern bøkene, så jeg er svært spent på om denne serien faller i smak.


The last horsemen

Hestejente som jeg er, lot jeg meg friste av denne boken. Forteller om en gård i England som fortsatt drives med hest, den siste i landet. Spennende og lærerikt ser jeg for meg.

The magicians

Er det ikke deilig når man vandrer rundt i en bokbutikk og lar seg friste av nye bøker man ikke har sett før? Slik var det med denne boken, som virker veldig god. At forfatteren er omtalt som «en ny C. S. Lewis» gjør selvfølgelig heller ingenting.

2 kommentarer:

  1. Velkommen hjem, Camilla! Det hørtes ut som om dere har hatt en fin reise. Gleder meg til mer fra England.

    Grossman virker som et kjent navn, så kom jeg på vår egen Kari Grossman, det var der jeg hadde det fra.

    SvarSlett
  2. Spennende:) Har veldig lyst å reise rundt i england også.=) Hadde nok dratt med meg mange bøker hjem i kofferten:)
    Virker som bra og spennende bøker du har tatt med deg hjem.=)

    SvarSlett